ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ LAND ROVER

Μόνο οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover ακολουθούν τα αυστηρά μας standard ώστε το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του να είναι πλήρως προστατευμένα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Στην περίπτωση ατυχήματος ή δυσλειτουργίας, εξειδικευμένοι τεχνικοί θα έρθουν σε εσάς όπου βρίσκεστε, και σε περίπτωση ανάγκης θα φροντίσουμε τη μεταφορά του αυτοκινήτου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Φτιάξτε το δικό σας Land Rover μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, και κατασκετασμένα στα ίδια υψηλά standard με τα το αυτοκίνητό σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Αξίζει να επιλέξετε το δικό σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Land Rover. Αυτόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας με εγγυημένη πραγματομωσύνη και πλήρη εγγύηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε τη Land Rover σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας. Τα αξεσουάρ της Land Rover έχουν δοκιμαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα του αυτοκινήτου σας και καλύπτονται με την εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Land Rover.

ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Δοκιμασμένοι να αποδίδουν σε πολύ σκληρότερες συνθήκες από τις απαιτήσεις ενός δρόμου, οι αυθεντικοί, Land Rover τροχοί αλουμινίου μπορούν να περάσουν με άνεση από κάθε έδαφος. Τα ελαστικά θεωρούνται ένα πολύ σηματνικό κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού ενός αυτοκινήτου γιατί εκμεταλλεύονται τη δύναμη του.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover έχουν ασύγκρτιη εμπειρία σε όλες τις πτυχές συντήρησης και επισκευής ενός Land Rover. Μόνο σε ένα επίσημο επισκευαστή Land Rover θα βρείτε τα υψηλά ποιοτικά standard που θα σας καθησυχάσουν πως το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του βρίσκονται στσ κστάλληλα χέρια. .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να βασιστείτε στην οδική μας βοήθεια, όποια και αν είναι η κατάσταση, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το μόνο που ζητάμε είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας από την εγγύηση.

ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Μπορείτε να βασίζεστε στην οδική βοήθεια. Απολαμβάνετε την οδική βοήθεια της Land Rover όσο διαρκεί και η εγγύηση του νέου σας αυτοκινήτου. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Land Rover μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σας επί τόπου τις περισσότερες φορές. Εάν όχι, το αυτοκίνητό σας θα μεταφερθεί σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια και Επισκευή για το Land Rover σας με ένα τηλέφωνο στο +30 210 3499599

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα επισκευής ατυχημάτων σας δίνει πρόσβαση στο δίκτυο των επίσημων επισκευατών μας. Έχουμε δέσμευση απέναντί σας πως το Land Rover σας θα επανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα.

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

Δε συμβαίνει συχνά, αλλά αν ένα Land Rover χρειάζεται ανάκληση, οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται και σας συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να προχωρήσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Όταν χρησιμοποιείται ένα γνήσιο ανταλλακτικό της Land Rover στο αυτοκίνητό σας, έχετε 12 μήνες εγγύηση.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Σαν κομμάτι της δέσμευσής μας στο περιβάλλον, έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Land Rover.

NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Εάν το δορυφορικό σας navigation είναι πάνω από 1 χρόνου, μπορείτε να το αναβαθμίσετε για να έχετε πιο ακριβή ενημέρωση για τους δρόμους. Χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος προστίθενται κάθε μέρα.

LAND ROVER INCONTROL

Το InControl είναι μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές που σας συνδέουν με το όχημά σας, αλλά και με τον εξωτερικό κόσμο απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

You are about to leave the Land Rover Spanos SA website and be redirected to landrover.gr website. In order to proceed please click on 'Yes, accept'button.

You are about to leave the Land Rover Spanos SA website and be redirected to landrover.gr website. In order to proceed please click on 'Yes, accept'button.