PLUG-IN HYBRID

LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

PHEV — ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

RANGE ROVER PHEV

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

RANGE ROVER SPORT PHEV

ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ PLUG IN.

Το PHEV προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο και κορυφαίες για την κατηγορία του επιδόσεις εκτός δρόμου με χωρητικότητα μπαταρίας που καλύπτει αθόρυβα 51 km σε ηλεκτρική λειτουργία μόνο.

ΙΣΧΥΣ

Το PHEV προσφέρει απόδοση 404PS και εκπομπές CO2 από 64g/km, χρησιμοποιώντας το συνδυασμό ενός προηγμένου κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων 300PS Si4 Ingenium με ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής χωρητικότητας 85kW.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ, ΑΘΟΡΥΒΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το PHEV προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV) και, για βέλτιστη φινέτσα, διασφαλίζει απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτρικού μοτέρ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Επιλέξτε από τη λειτουργία Parallel Hybrid (την προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης) που συνδυάζει κινητήρα βενζίνης με ηλεκτρικό κινητήρα ή τη λειτουργία πλήρους ηλεκτρικής οδήγησης EV (ηλεκτρικό όχημα).

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Όσον αφορά την ισχύ και τις επιδόσεις, το PHEV είναι ακριβές και ασυναγώνιστο ενώ είναι πλήρως ικανό για τη διαχείριση καταστάσεων εκτός δρόμου, όπως εμβύθιση* και σκληρές διαδρομές με πέτρες

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE (MHEV)

Το MHEV είναι ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που συλλέγει και αποθηκεύει ενέργεια η οποία υπό άλλες συνθήκες χάνεται κατά την επιβράδυνση του οχήματος και ευφυώς την επαναχρησιμοποιεί για να υποβοηθήσει τον κινητήρα. Ενσωματώνει ένα ενισχυμένο σύστημα start/stop που δίνει την δυνατότητα στον κινητήρα να βγει εκτός λειτουργίας ενώ το όχημα επιβραδύνει για να σταματήσει. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

HYBRID ELECTRIC VEHICLE (HEV)

Ενισχυμένη με έναν συμβατικό κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία για τη βελτίωση της απόδοσης, μια μπαταρία ενός υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος (HEV) φορτίζεται μέσω αναγεννητικής πέδησης. Αυτή η ενέργεια δημιουργείται με τη διαδικασία της αναγεννητικής πέδησης που λαμβάνει και αποθηκεύει κινητική ενέργεια στην μπαταρία.

PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE (PHEV)

Συνδυάζει συμβατικό κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία. Ένα υβριδικό ηλεκτρικό όχημα εξωτερικής φόρτισης (PHEV) φορτίζεται από εξωτερική παροχή ρεύματος και, με την αναγεννητική πέδηση, επιλέγει απρόσκοπτα και συνδυάζει τον κινητήρα και τον ηλεκτρικό μοτέρ για βέλτιστες επιδόσεις και αποδοτικότητα.

BATTERY ELECTRIC VEHICLE (BEV)

Χωρίς συμβατικό κινητήρα, ένα ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV) τροφοδοτείται με ενέργεια αποκλειστικά από ηλεκτρικό μοτέρ με μπαταρία και επαναφορτίζεται με ένα σημείο εξωτερικής φόρτισης που παρέχει μόνιμη αυθεντική οδήγηση ηλεκτρικού οχήματος. Ένα BEV που φορτίζεται από εξωτερική παροχή ρεύματος και χρησιμοποιεί αναγεννητική πέδηση επιτυγχάνει μηδενικές εκπομπές από τις απολήξεις της εξάτμισης.

ΦΟΡΤΙΣΗ EV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ PHEV

Το καλώδιο οικιακής φόρτισης σάς δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε το όχημα κατά τη διάρκεια της νύχτας με οικιακή πρίζα τροφοδοσίας. Όταν απαιτούνται πιο δυνατές ή γρήγορες λύσεις φόρτισης EV, οι λύσεις προαιρετικής φόρτισης, όπως ο επιτοίχιος πίνακας A/C μπορούν να προσδιορίζονται.**

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

RANGE ROVER PHEV

Ιδιαίτερο, φινετσάτο και πολυτελές: αυτό είναι ένα όχημα που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού Range Rover, ενώ επαναπροσδιορίζει το απόλυτο Range Rover με την αποδοτικότητα και τα διαπιστευτήρια επιδόσεων του PHEV.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

RANGE ROVER SPORT PHEV

Επιδόσεις, ικανότητα και αποδοτικότητα ανάγονται σε νέα επίπεδα με το Range Rover Sport PHEV. Δυναμικός σχεδιασμός και μια ευέλικτη, σίγουρη οδήγηση συμπληρώνονται από ενισχυμένες επιδόσεις και χαμηλότερες εκπομπές από τον πιο πρωτοποριακό μέχρι σήμερα κινητήρα μας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

*Η βύθιση είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία
*
* Οι χρόνοι φόρτισης θα ποικίλουν ανάλογα με την αγορά, την παροχή ρεύματος και τη λύση της φόρτισης.
^ Σε περίπτωση που ο οδηγός χρειαστεί περισσότερη ισχύ ή η φόρτιση της μπαταρίας πέσει σε ανεπαρκές επίπεδο για να υποστηρίξει τη λειτουργία, η λειτουργία Parallel Hybrid θα επανεκκινείται αυτόματα. Ο πίσω χώρος φόρτισης μειώνεται στα μοντέλα PHEV. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο για περισσότερες λεπτομέρειες
The figures provided are as a result of official manufacturer’s tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to wheel fitment and optional extras fitted.

You are about to leave the Land Rover Spanos SA website and be redirected to landrover.gr website. In order to proceed please click on 'Yes, accept'button.

You are about to leave the Land Rover Spanos SA website and be redirected to landrover.gr website. In order to proceed please click on 'Yes, accept'button.